Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Block för att beställa publikation

Beställ publikation blocket är kopplat till ett färdigt formulär där besökaren kan beställa en publikation.

Beställa publikation är ett block som är kopplat till ett färdigt formulär för beställning av publikationer. 

De enda inställningar som finns är vilken e-postadress som beställningen ska gå till och möjligheten att lägga till en Pdf som visar publikationen.

Vill du skapa en lista på flera publikationer kan du göra som exemplet på sidan för att beställa publikationer på www.vgregion.se
Här finns listan på de olika publikationerna i ett dropdownblock och sedan har man skapat en webbsida för varje publikation och lagt ett beställningsblock på varje sida. 

Skapa Beställ publikation block:

  1. Tryck på skapa ett nytt block och välj beställ publikation.
  2. På fliken Innehåll fyll i vilken e-postadress beställningen ska gå till och vilken du vill ha som avsändare (det går att använda samma).
  3. Om du vill ha ett pdf-dokument kopplat till sidan så laddar du upp det och lägger sedan in länk till detta under Digital Pdf och knappen Hämta pdf visas.
  4. Nu har du gjort det som behövs för att blocket ska fungera rubriken på sidan styr vilket namn som står i formuläret.
  5. Publicera - klart.

Som extra funktioner finns 

  • Under fliken inställningar kan du om du vill ändra publiceringsdatum, skapat datum och senast ändrat datum (modifierat). Dessa funktioner fylls i automatiskt och behöver inte justeras manuellt, men om du av någon anledning vill göra det så finns möjligheten.

Senast uppdaterad: 2021-10-25 14:30