Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Privata vårdföretag

Privata vårdföretag, som arbetar på uppdrag av och är finansierade av regionerna har rätt till åtkomst av det innehåll i E-biblioteket som ingår i Eira-samarbetet.

Regionsamarbetet Eira förhandlar och sluter gemensamma licensavtal för digitala biblioteksresurser. Samtliga regioner ingår i samarbetet. Privata vårdföretag, som arbetar på uppdrag av och är finansierade av regionerna har rätt till åtkomst av innehållet.

Som anställd vid privat vårdföretag i VGR kan du ansöka om åtkomst till innehållet via Eira Proxive. 

De vetenskapliga e-tidskrifterna, e-böckerna etc, får bara användas för den del av vårdföretagets verksamhet som sker på uppdrag av regionen.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att ge åtkomst till de övriga tjänsterna i
E-biblioteket i dagsläget.    

Sjukhusbiblioteken kan, i mån av tid, ge service till de förvaltningar i regionen som inte har egna bibliotek, privata vårdföretag och externa kunder. Artikelbeställningar, fjärrlån, informationssökning, handledning och undervisning debiteras enligt en fastställd prislista.  

Prislista sjukhusbiblioteken VGR (pdf)

Senast uppdaterad: 2019-08-22 09:59